Eladó lakás Budapest XIV. ker, Városliget, 89 900 000 Ft

Leírás

Budapest XIV. Cházár András utca és Stefánia út közötti szakaszon, 1892 ben épült, átlagos állapotú, 11 lakásos lift nélküli 2 emeletes társasházban, főlépcsőházból nyíló első emeleti 141 nm-es dupla komfortos 4 szobás, + gardróbszobás erkélyes, fényárban úszó felújítandó lakás eladó.
Belmagasságának (3,7 m-es ) köszönhetően igény esetén galériázható. Fűtése modern cirkófűtés, új és szabályozható radiátorokkal, ami 2 éve lett kialakítva és tovább bővíthető, mivel 2 szobában megőrizték a hagyományos Héra gázfűtést. A lakáshoz 30nm-es pincerekesz tartozik. A házat folyamatosan karbantartják, a villany és a gázvezeték teljes cseréje megtörtént. Az ingatlan Thököly úti címen van bejegyezve, a lakás ablakai a Récsei Center zárt parkolójára néznek így a forgalmas utca zaja egyáltalán nem hallatszik be. Csendes környezet, mégis kiváló infrastruktúra jellemzi, a Thököly úton közlekedő számtalan buszjárattal vagy az 1-es villamossal könnyedén eljuthatunk a város bármely részére. A nyugalomra vágyóknak a Városliget kb. 5 perc sétára van, ahol jelenleg is rengeteg fejlesztés zajlik, de a foci vagy koncertet kedvelőknek a megújult Puskás Ferenc stadion szintén gyalogosan elérhető. A lakás felújítását követően, akár nagyobb család kényelmes otthona is lehet, remekül átalakítható, de a városon belüli elhelyezkedése miatt alkalmas irodának, rendelőnek és befektetésnek is, mivel könnyen bérbe adható. Az YBL Miklós Műszaki Főiskola 100m-en belül található.
Akinek fontos a csend és szereti a Városliget nyugalmát, muzeális környezetét, de közel maradna a nyüzsgő belvároshoz is, remek választás!
Közös költség 42.864Ft, vízóra van. Gáz átalánydíj 13e.Ft, az áram átalánydíja jelenleg 9e.Ft. Az ingatlan tehermentes, szükség esetén rövid időn belül birtokba vehető.
https://www.youtube.com/watch?v=1WzHHpdgQrw
Irányár 89,9 Mill.Ft
Bővebb információ +36-70-38-45-282

Lakás részletei

Ár: 89 900 000 Ft
Méret: 141 négyzetméter
Azonosító: 11292392
Irodai azonosító: 11864
Cím: Thököly út
Városrész: Városliget
Erkély mérete: 2.00 négyzetméter
Rezsi: 55 864 Ft/hó
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Felújítandó
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Elhelyezkedés: Társasház
Tulajdonviszony: Saját
Bútorozott: Nem bútorozott
Kilátás: utcai
Kert: Közös telek
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Lift
  • Pince
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló